Tony`s Castle ligt aan de rand maar op loop afstand van het knusse vissers plaatsje Dalyan verscholen tussen de bergen aan een prachtige rivier delta bij het grote Koycegiz meer vlakbij de zee met het beroemde Caretta Caretta strand in een door de UNESCO uitgeroepen beschermd natuurgebied.

Het Castle is een ruime villa gebouwd in de Ottomaanse stijl, gebouwd met natuurlijke materialen.

Het Castle bestaat uit drie woonlagen, op de benedenverdieping woont de eigenaar en beheerder van het Castle, de boven verdieping (het appartement) wordt verhuurd en heeft 2 woonlagen, er is een woonkamer, slaapkamer, grote woonkeuken, ruime badkamer, balkon en een heel groot zonne terras op de 1e verdieping.

Op de 2e verdieping is een ruime slaapkamer met eigen badkamer en een geweldig ruim dak terras.

Alle ruimtes beschikken over airconditioning en er is wifi internet, de keuken heeft 4 pits kookplaat, oven en alles wat er in een keuken nodig is, in de woonkamer is een satelliet ontvanger met T.V., DVD speler, en radio met CD speler aanwezig er is ook een kinderbed. Beneden is een wasmachine aanwezig.

Het ruime zwembad is gelegen in de grote tropische tuin van het Castle en heeft ligbedden en zitje op het zwembad terras, voor de gasten zijn er badlakens beschikbaar.

Het zwembad is voor alleen gebruik van de gasten van het appartement en de eigenaar van het pand.